Kohinoor of India Deventer

Welkom bij Kohinoor of India Deventer, waar we een onvergetelijke reis door de rijke en gevarieerde keuken van India bieden. Ons restaurant is niet alleen een culinaire bestemming; het is een smaakvolle onderdompeling in de traditionele smaken en gastvrijheid van India, recht in het hart van Deventer.

Bij Kohinoor of India Deventer nemen we je mee op een ontdekkingsreis van de diverse culinaire tradities die India te bieden heeft. Onze ervaren chefs, met hun diepgaande kennis van regionale gerechten, creëren met passie een menu dat de verscheidenheid aan smaken, kruiden en aroma's van India weerspiegelt. Of je nu kiest voor de kruidige gerechten uit het noorden, de smaakvolle specialiteiten uit het zuiden, of de verfijnde gerechten uit het westen, elk gerecht vertelt een verhaal van traditie en vakmanschap.

En hierbij verzekeren we je dat al onze gerechten halal zijn, zodat elke
gast met een gerust hart kan genieten van een authentieke culinaire
ervaring. Al 30 jaar lang streven wij bij Kohinoor of India Deventer ernaar om niet alleen heerlijke maaltijden te serveren, maar ook een warme en gastvrije sfeer te creëren. Ons vriendelijke personeel staat klaar om je te begeleiden bij je culinaire reis, je te adviseren over gerechten die passen bij jouw smaakvoorkeuren en ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke ervaring hebt.

Catering

Goed nieuws! Kohinoor of India Deventer verzorgt nu ook
cateringdiensten. Laat ons je speciale gelegenheid verrijken met de
smaken van de Indiase keuken. Of het nu gaat om een feest, vergadering
of een ander evenement, wij staan klaar om je gasten te verwennen met
heerlijke gerechten.

Voor een gezelschap vanaf 20 personen verzorgen wij ook een catering
service. In overleg met u stellen wij graag een menu voor u samen.